Amsterdam

Resultaat 1–48 van de 1093 resultaten wordt getoond

WAAROM EEN BED AND BREAKFAST AMSTERDAM?

Amsterdam is een wereldstad en wordt jaarlijkse door vele miljoenen toeristen bezocht. Daarom zeker een reden om op stedentrip te gaan en een bed and breakfast Amsterdam te boeken. Amsterdam is de hoofstad van Nederland en geniet bekendheid van over de gehele wereld. De stad wordt door Amsterdammers ook wel Mokum genoemd, dit stamt uit het Hebreeuws en betekent ‘plaats’ of ‘stad’. Deze authentieke hoofdstad heeft zoveel bezienswaardigeheden dat je er een boek vol mee kan schrijven.

WAT TE DOEN IN AMSTERDAM?

Om te beginnen zijn er een aantal bezienswaardigheden die je tijdens je B&B Amsterdam natuurlijk niet over mag slaan. Uiteraard neem je een kijkje op de Dam, breng je een bezoekje aan het mooie Vondelpark, vaar je over de grachten, wandel je over het Leidseplein en duik je een typisch Amsterdams café in op het Rembrandtplein.  Maar ook slenteren door de straatjes en de Haarlemmerdijk mag niet ontbreken, net als een bezoek aan het Rijksmuseum en ook het Anne Frank Huis sla je niet over (wel reserveren!).

Naast deze toeristische trekpleisters, is de A’DAM Toren één van de gaafste activiteiten in Amsterdam. Met het pontje kun je gratis naar de overkant van het IJ, naar Amsterdam Noord.  Als je dan toch in Amsterdam Noord bent, is het interessant om langs de Nieuwendammerdijk te fietsen of wandelen, richting Durgerdam. Je waant je hier helemaal in een pittoresk gedeelte van Amsterdam. Fiets of wandel door de mooiste straatjes en drink een drankje bij het Amsterdamse café ’t Sluisje.

Heb je een bed and breakfast Amsterdam geboekt? Dan mag een bezoek aan de oude grachten natuurlijk niet ontbreken. De stad ziet er zo anders uit vanaf het water. Je vaart door de grachten, op de Amstel, over het IJ, naar het Nieuwe Meer, of zelfs nog verder. Er zijn genoeg plekken waar je een bootje kunt huren, zoals Canal Motorboats of Mokumboot.

UITGAAN IN AMSTERDAM

Het uitgaansleven is er volop en voor elk wat wils.  Het zal wel laat worden dus boek even van te voren je bed and breakfast Amsterdam zodat je na een nachtje doorpakken je welverdiende nachtrust vlakbij kunt pakken.

Wil je dansen tot in de vroege ochtenduren?

Ga naar de oude 80, de nieuwe Claire op het Amsterdamse Rembrandtplein. Houd je van het Oude Jordaanse? Bij Café Nol heb je altijd lol. Deze oer-Amsterdamse kroeg, in de welbekende Jordaan, worden oude hits gedraaid en het lekkerste bier getapt. Niet alleen Hazes is De Basis maar alle smartlappen komen voorbij dus zorg voor goed gesmeerde stembanden.

Als je gaat stappen in Amsterdam, moet je zeker naar Chicago Social Club. Op het prachtige Leidseplein vind je diverse clubs waar de Chicago Social Club standaard tot één van de favorieten behoort. Prima voor een drankje en een dansje!
De Supperclub, een avondje supperen betekent een avond vol specktakel, plezier en vermaak. Dat is immers waar het om draait als je uitgaat. Je kan er op de donderdag, vrijdag en ja, ook op de zaterdag terecht. Dus, heb jij je dansschoenen al aan?

Paradiso de poptempel van Amsterdam en Nederland. Naast optredens van grote artiesten, organiseert Paradiso ook vaak de leukste club nights.

Houd je van Karoke pak de microfoon voor een beetje karaoke, speel een ouderwets spel, drink een cocktail en dans tot in de late uurtjes. Let’s go.

Disco Dolly voor disco, soul, boogie, funk, house en hiphop: je vindt het zeven dagen per week bij de dolly. Klinkt toch als muziek in je feestoren? Boek daarom je snel B&B Amsterdam!