Drenthe

Resultaat 1–48 van de 365 resultaten wordt getoond

Komt tot rust met uw bed and breakfast Drenthe

Drenthe is de ideale provincie om heerlijk tot rust te komen, dit natuurrijke gebied heeft zijn landelijke karakter goed weten te behouden. Wist u dat Drenthe de dun bevolkste provincie van Nederland is? Daarom is dit natuurrijke gebied bij uitstek geschikt om heerlijk te wandelen of te fietsen in de natuur zonder de drukte van mensen om je heen. Huur een bed and breakfast Drenthe en geniet van het landelijk karakter van de provincie en de prachtige heidegebieden.

Boek vandaag nog uw B&B Drenthe

Boek vandaag nog uw bed and breakfast in Drenthe. Houdt u ervan om er op uit te gaan dan hoeft u zich niet te vervelen. Er is buitengewoon veel te zien, te doen en te ervaren, het aanbod is zeer uiteenlopend. Van pretpark tot het klassieke museum, van gezellige braderie tot grootschalige outdoor-events.

Veel bezoekers van Drenthe maken een autotochtje om de omgeving te ontdekken en lekker uit eten te gaan.

Plaatsen in Drenthe

Plaatsen met een stedelijk karakter zijn er weinig, het merendeel van de bevolking woont in de dorpen op het platteland. Dit landelijke karakter is juist hetgeen de provincie uniek maakt en als een magneet werkt op de rust en stilte zoekers. De province kent 2 grote steden, de hoofdstad Assen en Emmen. Deze beide steden zijn een goed beginpunt om je bed and breakfast Drenthe te boeken zodat je deze prachtige provincie kunt exploreren.

Activiteiten in Drenthe

Naast rust en ruimte is er natuurlijk ook genoeg te doen. In Assen vind je het Drents Museum waar je je kunt onderdompelen in de verhalen en tentoonstellingen over archeologie, kunst en geschiedenis. Wat je zeker ook niet moet missen is het Duurzaamheidscentrum Assen. Hier zijn veel activiteiten voor kinderen, het is ook gelegen naast het Asserbos en kinderboerderij De Hofstede. Een jaarlijks hoogtepunt in Assen, is het welbekende racecircuit TT Assen, waar enerverende racewedstrijden worden gehouden, ze gaan bloedstolend hard en je kunt het geschroeide rubber ruiken. Daarnaast is het in Assen natuurlijk ook heerlijk shoppen en uitgaan.
Wacht niet langer en boek je Bed and breakfast Drenthe!