Zuid-Holland

Resultaat 1–48 van de 831 resultaten wordt getoond

Waarom een bed and breakfast Zuid-Holland?

De provincie Zuid-Holland is de dichtbevolkte provincie van Nederland. De Randstad biedt een keur aan cultuur en historie met daarbinnen het kloppende Het Groene Hart. Als u zoekt op een bed and breakfast Zuid-Holland dan weet u dat deze provincie alles te bieden heeft inclusief een mooie kustlijn.

Plaatsen in Zuid-Holland

Een dagje strand bij Kijkduin Den Haag, Scheveningen of Katwijk aan zee is erg verfrissend. Bezoek de metropool Rotterdam met zijn moderne architectuur. Loop vanaf CS richting de Markthal en kijk je ogen uit. Bezoek de stad Utrecht met zijn grachten en Domtoren of een slagje kleiner het pittoreske Delft of kaasstad Gouda. Vanuit de steden kunt u prachtige fietstochten maken in diverse rustieke natuurgebieden zoals de Vlist bij Haastrecht of de Reeuwijkse plassen.

Populaire bezienswaardigheden

Hier nog een paar willekeurige aantal aanbevelingen in om te bezoeken.
Eenmaal in Den Haag bezoekt u  Madurodam, de Grote Kerk of de Panorama Mesdag. Bent u in Zoetmeer ga met de kids naar Boerderij ’t Geertje of lekker skiën in Snowworld. Aangekomen in Gouda kunt u de cultuur opsnuiven door de beroemde glas in loodramen van de Sint-Janskerk te bezichten. Aarzel niet langer en boek gauw uw bed and breakfast Zuid-Holland. Klik op de plaatsnamen voor verdere informatie over wat u kunt bezoeken.