Gouda is een uiterst gezellige stad om te vertoeven. Naast de historie van deze stad zijn er ook veel verschillende evenementen het hele jaar te beleven. We hebben hier voor u een drietal hoogwaardige B&B’s, met een hoge review waarde geselecteerd waardoor uw zoektocht naar Bed and Breakfast Gouda voor u makkelijk is gemaakt.

Betty Blue Bed & Breakfast

bed and breakfast gouda betty blue

Betty Blue Bed & Breakfast biedt accommodatie met gratis WiFi in het centrum van Gouda.

2 nachten v.a. € 220,-

Bed and breakfast aan de Gouwe

bed and breakfast gouwe

B&B Aan de Gouwe is gevestigd in een klassiek grachtenpand uit 1930 en ligt aan de historische gracht de Gouwe in Gouda.

1 nacht v.a. € 100,-

Gouda is 1 van Neerlands oudste steden en biedt daarin een rijke historie aan monumentale gebouwen. Combineer deze historische architectuur met een moderne en dynamische activiteiten die de stad rijk is en je hebt een ideale locatie om heerlijk te vertoefen.

Bed and breakfast Gouda om de hoek

Altijd al het mooie centrum van Gouda willen bezoeken? Boek daarom uw bed and breakfast Gouda en laat u onderdompelen in de  historie van deze oude stad. U kunt lopend in de oude binnenstad alles bezichten wat u maar wilt. U kunt ook een stadswandeling maken onder leiding van een gids van de Gouden Gidsen Gilde die u all ins and outs van alle bezienswaardigheden vertelt.

GOUDA, IK KOM ER AAN!

Bed and breakfast Gouda
Het oude stadhuis op het marktplan in hartje Gouda.Boek snel uw accomodatie!

Wist u dat…

De titel Beste Binnenstad 2015-2017 in de categorie ‘middelgrote binnensteden’ komt volgens de jury toe aan Gouda. Gouda troeft daarmee de binnenstad van Roermond af. Deze prijs heeft Gouda vooral te danken aan de diverse positieve ontwikkelingen die de stad de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Gouda is een zeer verrassende en bruisende stad met historische roots om trots op te zijn! De jury heeft vooral waardering voor de intensieve samenwerkingsverbanden en de ontwikkelingen op het gebied van cultuur en leisure. Gouda beschikt over een solide centrummanagement met veel enthousiasme. Activiteiten worden integraal op elkaar afgestemd om de binnenstad van Gouda te versterken. Daarnaast weet Gouda de koppeling te leggen tussen haar industriële functies en de historie van de binnenstad welke tot uiting komt aan de randen van het centrum in de vorm van beleving; de energie van toen is vertaald naar nu. Je proeft de historie in Gouda! De jury is dan ook van mening dat de binnenstad van Gouda de titel ‘Beste Binnenstad 2015-2017’ ruimschoots toekomt.

Bron: http://www.debestebinnenstad.nl/

Goudse Kaasmarkt

Gouda kaasmarkt

Evenementen

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter