Flevoland

Resultaat 1–48 van de 64 resultaten wordt getoond

Waarom een bed and breakfast Flevoland?

Flevoland is een nog onontdekte provincie in Nederland daarom een reden ter meer om op avontuur te gaan en een bed and breakfast Flevoland te boeken. Behalve de polders, uiteenlopende steden en dorpen zoals Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, ’t beroemde vissersdorp Urk en Zeewolde heeft Flevoland ook een aantal mooie bosgebieden en recreatiegebieden.

Dagjes uit in Flevoland

Verder zijn er goede recreatiemogelijkheden op de randmeren; het Veluwemeer (oost), Eemmeer en Gooimeer (zuid) en Ketelmeer (noord) en op het IJsselmeer en het Markermeer. Je kunt natuurlijk ook gewoon er op uit in het lucht- en ruimtevaartmuseum Aviodrome welke gelegen is in Lelystad, u kunt daar uw bed and breakfast Flevoland boeken. Liefhebbers van vliegtuigen kunnen hun hart ophalen hier. Mocht het weer tegen zitten en de temperaturen onbehagelijk aanvoelen, zoek dan de warmte op en breng een bezoek aan de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. In de tropische tuinen van de hoeve kun je verschillende werelddelen bezoeken.

Uitgaan in Flevoland met de (klein)kids?

Soms moet de adrenaline even stromen en is het even klaar mer de musea en rustiek gebieden. Bij Biddinghuizen is het attractiepark Walibi Holland te vinden. Of dacht je van balanceren over de junglebrug,  pijl en boogschieten, kanovaren, mountainbiken of een Expeditie Robinson beleven. Bij Outdoorpark SEC Almere kun je je fysiek uitleven op vele facetten. Daarom hebben we voor u ruim aantal bed and breakfast locaties in Flevoland geselecteerd. Boek gauw uw accommodatie en ga op ontdekkingstocht.