Noord-Brabant

Resultaat 1–48 van de 661 resultaten wordt getoond

WAAROM EEN BED AND BREAKFAST NOORD-BRABANT?

Noord-Brabant is onze trotse provincie “onder de rivieren”, soms spreekt men ook wel van Onder de Moerdijk als het gebied onder de grote rivieren bedoeld wordt. Brabant associeert men gauw met gezelligheid en bourgondisch, iets wat volkomen terecht is maar Brabant is zo veel meer. Er is veel cultuur en natuur, de katholieke kerken met hun pleinen, de jaarlijkse carnaval vieringen en veel meer historie. Veel reden om snel een Bed and breakfast Noord-Brabant te boeken en deze provincie van je bucketlist te strepen.

STEDEN EN GEBIEDEN IN NOORD-BRABANT

De hoofdstad van de provincie is ‘s-Hertogenbosch met zijn laatgotische Sint-Janskathedraal echter de grootste stad is Eindhoven … ‘de gekste’ ga op avontuur en ontdek waarom. Verder heb je de populaire stad Tilburg met zijn bekende muziekpodium 013 en natuurlijk Breda welke in 2019 is uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Verder mag Den Bosch alias Oeteldonk natuurlijk niet ontbreken. Kies gauw één van deze steden voor uw bed and breakfast Noord Brabant. Buiten de drukkere steden zijn er veel mooie bosrijke gebieden. Brabant kent vele natuurgebieden waar het heerlijk wandelen is zoals: Brabantse Wal, Oisterwijkse Bossen en Vennen, Chaamse Beek, De Plateaux of Struinen door de Loonse en Drunense Duinen.

Topovernachtingen in Noord-Brabant

Wil jij speciale overnachtingen? Dan zit je goed in Noord-Brabant want wat dacht je van La Marquise in Budel welke is uitgeroepen tot Beste Bed and Breakfast van Nederland in 2018, met heerlijke suites, een prachtige tuin en zelfs een privéstrand! Of houd je meer van luxe laat je dan onderdompelen bij Hotel Nassau, een voormalig nonnenklooster in het hart van Breda. Vind je natuur belangrijker? Bekijk dan eens Villa Heidetuin in Bergen op Zoom een stukje Frankrijk in Brabant! of als alternatief bezoek Gasterij en Natuurspa Landschot in Hoogeloon met in de zomer een buitenzwembad. Wacht niet langer en boek snel uw bed and breakfast Noord-Brabant!