Limburg

Resultaat 1–48 van de 719 resultaten wordt getoond

Waarom een bed and breakfast Limburg?

bed and breakfast limburg

Foto: Jo Stolp

Limburg is een geweldige provincie om te vertoeven. De enige provincie waar je jezelf in het buitenland waant door het prachtige heuvelachtige landschap. Daarom hoef je niet verder te zoeken naar bed and breakfast Limburg want we hebben hier voor u een hoogwaardige B&B’s, met een hoge review waarde geselecteerd.

Prachtige vergezichten op de Limburgse bergen

Houdt u ervan om in een heuvel- en bergachtig landschap erop uit te gaan? Dan hoeft u zich niet te vervelen. Er is buitengewoon veel te zien, te doen en te ervaren, het aanbod is zeer uiteenlopend: van dierentuin tot Romeinse opgravingen, van gezellige braderie tot museum. Houdt u van wijnproeverijen? Dan zit u in Limburg goed, door de schuine hellingen en het warmere klimaat heeft Limburg vele wijngaarden, u kunt zelfs uw B&B op een wijngaard boeken. Veel bezoekers van Limburg maken een motor- of autotochtje om de omgeving te ontdekken en lekker uit eten te gaan. Boek uw Bed and breakfast Limburg en zet uw tocht de volgende morgen weer verder.

Boek snel uw B&B in Limburg

Het maakt niet uit wat je smaak is. Of je nou houdt van klein en knus, groot en ruim, authentiek en nostalgisch of strak en modern want bij onze Bed and Breakfast Limburg vind je een het beste en complete overzicht van goede B&B’s! Een provincie om er helemaal uit te zijn en waar genoeg te beleven valt. Als je heerlijke rustieke locaties in het adembenemende heuvellandschap boekt, zijn deze ideaal als uitvalsbasis voor recreatieve uitstapjes. Boek snel voor dat alles vol zit want Limburg is zeer in trek.
Bij de VVV kun je meer info over uitstapjes in Limburg vinden.

Bekende Nederlanders

Wat hebben Huub Stapel, Iris Frederix, Theo Hiddema, Ronald Waterreus en Gitte Stevens gemeenschappelijk? Precies, u raadt het al: het verknocht zijn aan de provincie Limburg! Lees hier hun verhaal.