Onze missie als Best Bed and Breakfast organisatie is tweeledig:

  1. Voor gasten een uitgebreid aanbod van de beste B&B-accommodaties in Nederland te bieden.
  2. Voor eigenaren een platform te bieden om, voor een klein bedrag per jaar, hun accommodatie beschikbaar te stellen.

Voor B&B gasten

Wij streven ernaar om een divers en breed scala aan opties op een toegankelijke manier beschikbaar te maken.

Bij Best Bed and Breakfast geloven we in de kracht van persoonlijke gastvrijheid en unieke verblijfservaringen. We selecteren zorgvuldig de beste B&B’s in heel Nederland, van charmante landhuizen op het platteland tot knusse stadspanden in bruisende steden en schilderachtige boerderijen aan de kust.

Ons doel is om reizigers te helpen bij het vinden van de perfecte B&B die past bij hun individuele voorkeuren en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een rustig toevluchtsoord in de natuur of een bruisend verblijf in een levendige stad, bij Best Bed and Breakfast vinden we de ideale accommodatie voor jou.

Voor B&B eigenaren

Wij willen op een eerlijk en transparante manier, ondernemers de gelegenheid geven om hun woningaccommodatie als B&B beschikbaar te stellen aan een groot publiek. Dit tegen een klein bedrag als onderhoudskosten voor ons platform. Wij rekenen verder geen commissiekosten en er zijn geen andere verborgen kosten.

Meerdere bed and breakfast aanbieders

We streven naar transparantie en betrouwbaarheid in onze selectie daarom werken we nauw samen met B&B-eigenaren en partners. Zo zorgen we ervoor dat elke accommodatie voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. We bieden een naadloze boekingservaring, waarbij we reizigers voorzien van gedetailleerde informatie, eerlijke beoordelingen en een gebruiksvriendelijk platform om hun ideale B&B te vinden en te boeken.

Bij Best Bed and Breakfast willen we bijdragen aan onvergetelijke verblijven en vakanties in Nederland. We willen reizigers inspireren, verrassen en laten genieten van de warme gastvrijheid en het comfort van de beste B&B’s die ons prachtige land te bieden heeft.

Heeft u zelf een B&B en staat hij niet in ons overzicht? Iedere individuele B&B eigenaar kan zijn accommodaties aanmelden voor plaatsing. We benaderen ook proactief net gestarte B&B accomodaties zo houden we het overzicht zo compleet mogelijk.

Wilt u uw bed and breakfast plaatsen, vul dan het formulier in.

B&B aanmelden

Voor € 24,95* staat u een heel jaar op ons platform, meld u hier aan.
* prijs is ex. btw

Contact opnemen

Heb je een technisch of inhoudelijke vraag over het aanmelden? Neem dan contact met ons op.

LinkedIn
veenstra online designer
J. Veenstra - Online designer

Wat zeggen anderen

Julia Egberts
Julia Egberts
2024-03-18
Bedankt voor het mooie aanbod! We komen gauw nog eens langs
Jim Hakkens
Jim Hakkens
2023-11-12
Fijne website met veel B&B aanbod en waar je netjes een antwoord krijgt op je vraag.
Nel en Hildo Bielsma
Nel en Hildo Bielsma
2021-06-24
We hebben heerlijke dagen gehad bij Henk en Aldo, prachtige omgeving, mooie kamers en een zeer gastvrije ontvangst, een echte aanrader. Anneke van Eekelen en Nel Bielsma
Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter