Amsterdam is een bruisende stad om te vertoeven. Voor een bed and breakfast Amsterdam bent u aan het juiste adres. In deze metropool is zoveel te beleven dat elke opsomming te kort schiet. We hebben hier voor u een viertal hoogwaardige B&B’s, met een hoge review waarde van maar liefst 9.3 of hoger, geselecteerd.

Bed and breakfast amsterdam

4 top Bed and Breakfast accommodaties in Amsterdam

Must sees in Amsterdam

Amsterdam grachtengordel

De grachtengordel

Vaar met een boot rond op de unieke, prachtige grachten van Amsterdam. Miljoenen mensen zijn u al voorgegaan, de rondvaartboten zijn een van de best bezochte attracties in heel Nederland. Tijdens de Gouden eeuw in 1612 is men begonnen met graven van drie hoofdgrachten, de Herengracht, Prinsengracht en de Keizersgracht. Deze grachten werden in de loop der jaren flink uitgebreid, door de snelle groei van de stad Amsterdam.

Amsterdamse vondelpark

Het vondelpark

Het Vondelpark is het meest bekende park van Amsterdam. Het park is aangelegd door tuinarchitect L.D. Zocher (1865). Dit prachtige park bestaat sinds 1865 en is later vernoemd naar Joost van Vondel, een beroemde dichter en toneelschrijver. In het park is ook een beeld te vinden van hem.  Er is een rosarium met 70 soorten rozen. Het Vondelpark staat op de monumentenlijst.

amsterdam stedelijk museum

Stedelijk museum

Een populaire museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving. perfect voor de kunstliefhebber. Ook verschillende historische tentoonstellingen van kunstwerken waar je je kunt onderdompelen in een stukje geschiedenis van de mesters. De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn is ook must see onder de kunstwerken.

paleis op de dam

Paleis op de Dam

Het Paleis op de Dam is een Koninklijk Paleis, gelegen in het hartje van Amsterdam. Vroeger is dit gebouwd als stadhuis van Amsterdam, tussen 1648 en 1665. Sinds 1808 werd het als Koninklijk Paleis gebruikt. De Koninklijke familie woont hier al lang niet meer, maar daarom nog steeds het bezoeken waard.

amsterdam rijksmuseum

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum dateert uit 1876 en is ontworpen door de bekende architect P.J.J.Cuypers. Het is een van de grootste musea van Amsterdam en toonde in april 2013, na een ingrijpende tien jaar durende restauratie en renovatie, zijn oude glorie.  Het Rijksmuseum heeft meer 200 zalen en gaat over de geschiedenis en kunst van Nederland. Het museum is eigendom van de staat en wordt onderhouden door de Rijksgebouwendienst. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt van Rijn (Leiden/Amsterdam), Johannes Vermeer (Delft) en Frans Hals (Haarlem).

Alle bed and breakfast Amsterdam accomodaties

Boek uw bed and breakfast, hotel, pension, vakantiehuis of appartement in de Amsterdam.

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter