Amsterdam is een bruisende stad om te vertoeven. In deze stad is zoveel te beleven dat elke opsomming te kort schiet. We hebben hier voor u een viertal hoogwaardige B&B’s, met een hoge review waarde van maar liefst 9.3 of hoger, geselecteerd.

Boutique B&B Bovien

bed and breakfast amsterdam boutigue bovien
Boutique B&B BovienDe Boutique B&B Bovien biedt accommodatie met gratis WiFi in de wijk Oud West in Amsterdam. Deze bed & breakfast heeft een lounge, een eetkamer en een bibliotheek. Er zijn 2 tweepersoonskamers en 2 badkamers. U vindt restaurants, bars en winkels in de buurt.

Tulipa Bed & Breakfast

Tulipa Bed & Breakfast
Tulipa Bed & BreakfastDeze stijlvolle bed & breakfast heeft een prachtige ligging aan de Leidsekade en biedt luxe accommodatie in een karakteristiek, 19e eeuws pand met een schitterend uitzicht op de Amsterdamse grachten.

Palace B&B

Palace B&B Amsterdam
Palace B&BHet Palace biedt een suite op basis van logies en ontbijt, in het centrum van Amsterdam en op slechts 270 meter van het Koninklijk Paleis en de Dam. De suite heeft toegang tot een unieke binnentuin en is voorzien van thee- en koffiefaciliteiten, gratis WiFi en een televisie met een dvd-speler.

Crown Bed and Breakfast

crown bed and breakfast amsterdam
Crown Bed and BreakfastEen van onze bestsellers in Amsterdam! Deze bed & breakfast ligt in het historische centrum op slechts 600 meter van het centraal station van Amsterdam. Het Crown Bed and Breakfast biedt gratis WiFi en een eigen badkamer. In 5 minuten loopt u naar de Dam.

Must sees in Amsterdam

amsterdam grachtengordel

De grachtengordel

Vaar met een boot rond op de unieke, prachtige grachten van Amsterdam. Miljoenen mensen zijn u al voorgegaan, de rondvaartboten zijn een van de best bezochte attracties in heel Nederland. Tijdens de Gouden eeuw in 1612 is men begonnen met graven van drie hoofdgrachten, de Herengracht, Prinsengracht en de Keizersgracht. Deze grachten werden in de loop der jaren flink uitgebreid, door de snelle groei van de stad Amsterdam.

Amsterdamse vondelpark

Het vondelpark

Dit prachtige park bestaat sinds 1865 en is later vernoemd naar Joost van Vondel, een beroemde dichter en toneelschrijver. In het park is ook een beeld te vinden van hem.

amsterdam stedelijk museum

Stedelijk museum

Een populaire museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving. perfect voor de kunstliefhebber. Ook verschillende historische tentoonstellingen van kunstwerken waar je je kunt onderdompelen in een stukje geschiedenis van de mesters. De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn is ook must see onder de kunstwerken.

paleis op de dam

Paleis op de Dam

Het Paleis op de Dam is een Koninklijk Paleis, gelegen in het hartje van Amsterdam. Vroeger is dit gebouwd als stadhuis van Amsterdam, tussen 1648 en 1665. Sinds 1808 werd het als Koninklijk Paleis gebruikt. De Koninklijke familie woont hier al lang niet meer, maar daarom nog steeds het bezoeken waard.

Reageren?

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter