Den Haag

Resultaat 1–48 van de 118 resultaten wordt getoond

Waarom een bed and breakfast Den Haag

Oh oh Den Haag of meer chiq gezegd, ’s Gravenhage, heeft alles voor een afwisselende stedentrip. Zo vindt je hier veel authentieke monumenten, musea en kunt u naar hartenlust winkelen in kleine boetiekjes of grote moderne malls. De stad staat bekend om het kloppende hart van politiek Nederland en ook op internationaalvlak is Den Haag niet onbekend. Bent u de drukte even zat? Het strand is vlakbij zodat u even lekker kunt uitwaaien. Boek daarom jouw bed and breakfast in Den Haag, een ideale combinatie voor een complete stedentrip.

Wat te doen in Den Haag

Er is zoveel te doen maar hier de meest bekende plekken in willekeurige volgorde. Bezoek het Paleis Noordeinde of Madurodam. Ga naar het Vredespaleis, hier zetelen het Internationaal Gerechtshof en het Permanent Hof van Arbitrage. Het Museum Panorama Mesdag is een must see in Den Haag, met het Panorama van Scheveningen als absoluut hoogtepunt.

Lekker winkelen in de Haagse binnenstad met de grootse mall van Europa, de Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam. Wil je wat chiquere, ga dan naar het Noordeinde en de Denneweg. Wil je het wat authentieker, ga dan historisch winkelen in de Passage. In de Prinsestraat en de Oude Molstraat slaat hip Den Haag zijn slag. En naast de toko’s in Chinatown kent de binnenstad flagshipstores als de Bijenkorf en H&M.

Lekker stappen in Den Haag

Ben je een muziekliefhebber? Dan kun je je hart ophalen in het Paard, hier kun je concerten bijwonen en beginnende bandjes kijken of gewoon lekker los gaan op de DJ. Het hippe Bleyenberg heeft naast de rooftopbar en het fijne restaurant nog een waar Karaokeparadijs in de kelder. Zoek je hip en urban? Dan ga je naar PIP. Boek jouw bed and breakfast Den Haag en zorg dat je lekker door kunt gaan tot in de late uurtjes.