Rotterdam

Resultaat 1–48 van de 128 resultaten wordt getoond

Waarom een bed and breakfast Rotterdam?

Rotterdam is een fantastische metropool en stond in 2014 op de 8e positie in de top 10 van de beste steden ter wereld, volgens reisgids Rough Guides. Daarom zeker een reden om op stedentrip te gaan en een bed and breakfast Rotterdam te boeken.
Deze havenstad heeft zoveel architectonische pareltjes zoals de Markthal, Kijk-Kubus, Erasmusbrug, Centraal Station, De Brug en natuurlijk de Euromast. Je kijkt je ogen uit.

Wat te doen in Rotterdam?

Rotterdam is ook altijd van alles te doen. Er wordt jaarlijks zoveel georginseerd. 2021 (jaar uitgesteld) stond natuurlijk helemaal in het teken van het Eurovisie songfestival, nadat Duncan in 2019 het festival had gewonnen.. Er vinden dan op veel plekken in de stad zulke leuke activiteiten plaats, waaronder in de Eurovision Village. Deze bevindt zich op de Binnenrotte, het grootste plein van Rotterdam. Boek snel uw accommodatie, Stayok hostel en CityStudios liggen hier vlakbij.

Uitgaan in Rotterdam

Met Hotel New York aan de Maas kunnen we echt ook zeggen ’the city that never sleeps’ Het uitgaansleven bruist volop en is zeer divers. Er zijn moderne clubs naast bruine kroegen, zonnige terrassen versus intieme concertzaaltjes. Of ga letterlijk ‘Op het Dak’ voor een natuurwijntje of lokaal biertje. Drink een gin-tonic met uitzicht op de skyline en de Nieuwe Maas bij nhow. Ben je meer van voetjes van de vloer en heb je het over undergound? Dan kún je in Rotterdam ook letterlijk ondergronds: house- en technoclub Toffler bevindt zich in een oude metrotunnel. Boek even van te voren je bed and breakfast Rotterdam zodat je na een nachtje doorpakken je welverdiende nachtrust vlakbij kunt pakken. De weekendmetro rijdt op vrijdag- en zaterdagnacht langer door dan in overige nachten.