Sneek

Toont alle 19 resultaten

Waarom een bed and breakfast Sneek?

Sneek, oftewel Snits zoals de Friezen zeggen, is een gezellige, veilige en historische stad. De stad is rijk bedeeld met monumenten en stadsgezichten, musea, een authentiek centrum en heeft veel terrassen, cafés en restaurants. Sneek is bekend om zijn karakteristieke eyecatcher de Waterpoort en vanwege het jaarlijks terugkerende evenement de Sneekweek
Omdat Sneek vlakbij het Sneekermeer ligt is het bij uitstek geschikt als watersportstad. De bekende Sneekweek is hierdoor ontstaan. Dit is een evenement dat wordt georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek.

Wat te doen in Sneek?

Naast de grote winkelketens zijn er originele boutiques, goede restaurants, terrassen, CineSneek, Theater, Poppodium Het Bolwerk, de beroemde Waterpoort, muziekevenementen, en andere bezienswaardigheden. De prachtige stadjes zoals Hindeloopen, Stavoren en Workum aan de voormalige Zuiderzee (nu IJsselmeer) zijn beslist een bezoek waard.

Uitgaan in Sneek

Club 1841 is een relatief nieuwe club in het centrum van Sneek en vormt samen met Café Neighbours en Alcatraz café een unieke uitgaansgelegenheid. Ben je een muziekliefhebber dan is Mootz één van de uitgaansgelegenheden waar je je hart kan ophalen. De club is gevestigd aan de Kruizebroederstraat, het kloppend hart van het Sneeker uitgaanscentrum. Boek van te voren je bed and breakfast Sneek zodat je lekker door kunt gaan tot in de late uurtjes.