Tilburg

Toont alle 27 resultaten

Waarom een bed and breakfast Tilburg?

De Tilburgse binnenstad is misschien wel het meest bruisende centrum van Noord-Brabant. Naast winkelen kun je hier heerlijk uitgaan, cultuur snuiven en eten & drinken. Daarom een reden ter meer om op ontdekking te gaan en een bed and breakfast Tilburg te boeken.

Dagjes uit in omgeving Tilburg

Er zijn vele entertainmentmogelijkheden in en om Tilburg. De altijd populaire Efteling in Kaatsheuvel voor jong en oud ligt maar op 16km afstand. Waan op de Afrikaanse savana en zie de olifanten vanuit je auto in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Energie teveel, ga na naar De Voltage indoor entertainment in Tilburg, Speelland Beekse Bergen in Hilarenbeek of het Zwembad Olympia in Waalwijk. Voor wat meer passiever vermaak kunt u gaan naar SpaPuur Tilburg of lekker onderuit in Euroscoop Bioscoop in Tilburg. U kunt in het centrum uw bed and breakfast Tilburg boeken.

Uitgaan in Tilburg met de (klein)kids?

Van de muziekbus tot de gekste dierentuin van Nederland: in Tilburg kun je je met kinderen prima een dag vermaken zoals Dierenpark De Oliemeulen met loslopende stinkdiertjes of vliegende hondjes, hoe bedoel je vreemd. Dichtbij het station van Tilburg vind je het Ontdektstation013 hier kunnen kinderen en jongeren via allerlei creatieve workshops hun talenten ontdekken op het gebied van techniek en wetenschap.  Omdat je natuurlijk aan 1 dag niet genoeg hebt hebben we een ruim aantal bed and breakfast Tilburg geselecteerd. Boek gauw uw accommodatie en ga met uw (klein)kinderen op pad.