aan de schulpvaart

50,50 prijs in laagseizoen

Artikelnummer: 2126977 Categorieën: , ,

Aan de schulpvaart is een vrijstaand vakantiehuis met terras in Limmen, in de provincie Noord-Holland. Dit vakantiehuis kijkt uit op de tuin en ligt op 42 km van Amsterdam. U kunt overal gratis gebruikmaken van WiFi.

Beschrijving

Aan de schulpvaart ligt in Limmen en biedt een tuin en een terras. Het vakantiehuis biedt uitzicht op de tuin en ligt op 31 km van Zandvoort. Het vakantiehuis heeft 1 slaapkamer, een flatscreen-tv, een ingerichte keuken met een magnetron en een koelkast, een wasmachine en 1 badkamer met een douche. Amsterdam ligt op 37 km van het vakantiehuis en Haarlem bevindt zich op 28 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, 35 km verderop.
Bekijk deze accommodatie op de kaart!

We hopen u gauw te zien in Limmen.

Best Bed and Breakfast at your service.

1 beoordeling voor aan de schulpvaart

 1. W. O. van de Calseyde

  Er waren BEDWANTSEN. We hebben onze vakantie moeten afbreken toen duidelijk werd dat de vele beten die we in korte tijd ’s nachts hadden opgelopen afkomstig waren van bedwantsen en niet van muggen. Dit is bevestigd door onze huisarts. De eigenaren van het huisje zeggen zelf geen bedwantsen te hebben gevonden en ontkennen daarmee het probleem. Ze verbinden er dus waarschijnlijk ook geen consequenties aan. We hebben aangegeven dat we hopen dat ze er voor zorgen dat andere gasten niet hetzelfde overkomt als wat ons is overkomen en hopen dat ze hun eigen (financiële) belang niet voorop stellen.
  Bedwantsen zijn overdag niet te vinden, dan verstoppen ze zich in naden en kieren. Het zijn nachtdieren. Zie ook de site van het RIVM. Wij hebben één dood exemplaar in ons bed aangetroffen.
  Tijdens onze eerste nacht regende het behoorlijk waardoor er water in een van de kamers uit een putje omhoog borrelde en er een verschrikkelijke rioollucht in het hele huisje hing. In juni stond hierdoor zelfs de hele keuken blank vertelde de eigenaren ons. Maar pas ná deze nacht werd er een pomp geinstalleerd om herhaling van het probleem te voorkomen.
  Voor deze verpeste vakantie met voor ons een nare nasleep hebben we van de eigenaren slechts 150 euro schadevergoeding ontvangen. Terwijl we een nacht in de stank hebben gelegen, 2 dagen eerder naar huis zijn gegaan en al dagen bezig zijn met schoonmaken van de auto en allerlei spullen, met invriezen en wassen van kleding en we ook spullen hebben moet weggooien.
  Het huisje blijkt bovendien pal naast een doorgaande weg te liggen. Het advies van de eigenaren (stond in een map) was om het raampje in de slaapkamer dicht te doen als je last had van het verkeerslawaai! Dat is lastig als er verder nauwelijks ventilatiemogelijkheden zijn en je in een kamer slaapt waar een vochtprobleem is (natte muur).

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *