Duitse steden

Vakantie in Duitsland

Duitsland is een topland om op vakantie te gaan, veel mooie natuur en prachtige plaatsen.

Boek uw B&B in Cochem.

Cochem Duitsland

Er zijn vele van mogelijkheden voor een vakantie in de Eifel: fietsen, wandelen, culturele tochten of simpelweg tot rust komen. Zowel in het voorjaar, de zomer, herfst als winter is het er fijn vertoeven en kan je een groot aanbod van goedkope accommodaties in de Eifel vinden; van romantische vakwerkhuisjes tot luxe vakantiehuizen.

Boek uw B&B in Berlijn.

Stedentrip Berlijn

Berlijn, een stad met een alom bekende geschiedenis welke heden te dage een enorme aantrekkingskracht uitoefent! Uw stedentrip zal bestaan uit een interessante mix van statige gebouwen en ultramoderne architectuur, van oude monumenten tot hypermoderne uitgaansplekken.

Historische figuren als Bismarck en Marx, Einstein en Hitler, JFK en Bowie hebben een dikke vinger in de pap gehad betreft de uitstraling van de stad. Tegenwoordig wordt die blauwdruk van het verleden gecombineerd met hypermoderne architectuur, fantastisch eten en intense feesten. Maak een selfie voor de Brandenburger Tor, geniet van het prachtige uitzicht van de Fernsehturm en shop op de Alexanderplatz. Uiteraard mag een wandeling langs het Holocaustmonument en de Berlijnse Muur niet ontbreken. Het symbool van de scheiding tussen Oost en West, tussen socialisme en kapitalisme: dat is wat Berlijn jarenlang is geweest. Inmiddels is die scheiding niet meer. Loop door Berlijn en ervaar de nog steeds aanwezige mystieke sfeer van deze ooit zo verdeelde stad. Berlijn is een stad van symbolen. Eerst was er de Muur, nu zijn er nog steeds de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, de Fernsehturm, het Mercedessymbool, de Ku’damm, Unter den Linden en bijvoorbeeld de Brandenburger Tor.

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter