Den Bosch

Toont alle 34 resultaten

Waarom een bed and breakfast Den Bosch?

Omdat Den Bosch een stad is waar je gegarandeerd verliefd op zult worden. Van de sfeervolle straatjes tot de indrukwekkende historische gebouwen, Den Bosch heeft voor ieder wat wils.

Maar het zijn niet alleen de gebouwen die de stad zo bijzonder maken. Het is de sfeer, het gevoel van gezelligheid dat overal in de stad te vinden is. De inwoners van Den Bosch zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij, en laten je graag zien wat hun stad te bieden heeft.

Wat is er te doen in Den Bosch?

En dan hebben we het nog niet eens over het eten gehad. Den Bosch staat bekend om zijn heerlijke Bossche Bollen, maar er is nog zoveel meer te ontdekken op culinair gebied. Proef de lokale specialiteiten bij een van de vele gezellige restaurants of geniet van een drankje op een van de vele terrasjes.

Maar het is niet alleen maar gezelligheid en lekker eten. Den Bosch heeft ook een rijke geschiedenis en een indrukwekkende cultuur. Bezoek de beroemde Sint-Janskathedraal, het Noordbrabants Museum of het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch en ontdek de geschiedenis van de stad.

Festivals in Den Bosch

Den Bosch, dan bekend als Oeteldonk, staat ook bekend om zijn bruisende carnavalstraditie! Elk jaar tijdens carnaval verandert de stad in een feestparadijs, waarbij het hele centrum is versierd en iedereen zich verkleedt en feest viert. Er zijn tal van evenementen, zoals de Grote Optocht, waarbij praalwagens door de stad trekken en mensen dansen op straat. Maar ook buiten het carnavalsseizoen zijn er tal van evenementen en festivals die het hele jaar door plaatsvinden, zoals de Bossche Zomer en de Jazz in Duketown. Kortom, Den Bosch is een stad vol leven en cultuur, en er is altijd wel iets te doen!

Kortom, Den Bosch is een stad die je niet mag missen dus boek je bed and breakfast Den Bosch. Kom en ontdek zelf waarom zoveel mensen verliefd zijn geworden op deze prachtige stad!