Golden Tulip Hotel Central

110,00 prijs in laagseizoen

Artikelnummer: 10387 Categorieën: , ,

Het 4-sterrenhotel Golden Tulip Central ligt in hartje ‘s-Hertogenbosch en biedt uitzicht op het middeleeuwse marktplein, 2 restaurants, 2 bars en een fitnesscentrum op de bovenste verdieping met een uniek uitzicht op de Sint-Janskathedraal.

Beschrijving

Het 4-sterrenhotel Golden Tulip Central ligt in het hart van ‘s-Hertogenbosch en biedt uitzicht op het middeleeuwse marktplein. Het beschikt over een brasserie, een eigen eetzaal en 2 bars, evenals een fitnesscentrum met uniek uitzicht op de Sint-Janskathedraal vanaf de bovenste verdieping.
Je kunt je dag goed beginnen met een gezond ontbijt in de unieke, 14e-eeuwse gewelfde kelder. Elke eerste vrijdag van de maand is er live jazzmuziek in een gedeelte van het brasserie-restaurant Tony’s Bar.

De Moriaen Bar biedt een gezellige sfeer voor een drankje en een praatje. ’s Avonds serveert Brasserie Cé internationale gerechten met regionale smaken.

Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt met korting parkeren bij Q-Park Tolbrug, tegenover het hotel. Je wandelt in slechts 7 minuten naar het centraal station, en een bushalte is op 50 meter van het hotel te vinden.