Middelburg

Toont alle 47 resultaten

Waarom een bed and breakfast Middelburg?

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. De stad heeft een prachtige architectuur met veel monumentale gebouwen, pittoreske straatjes en grachten die zich door de stad slingeren. Het is ook een belangrijk maritiem centrum geweest, met een bloeiende haven en een rijke scheepvaartgeschiedenis.

Wat te doen in Middelburg?

Middelburg heeft veel te bieden voor bezoekers, waaronder een aantal interessante musea, zoals het Zeeuws Museum, welke de geschiedenis en cultuur van de regio belicht. Ook de abdij van Middelburg is zeker een bezoek waard, met zijn indrukwekkende gotische architectuur en rijke geschiedenis als voormalig klooster en bestuurscentrum van Zeeland.

Daarnaast heeft Middelburg ook een levendig cultureel leven, met een scala aan evenementen en festivals gedurende het hele jaar, waaronder de Mosselfeesten in augustus en het festival Middelburg Vol-Koren in september. De stad heeft ook een gezellige sfeer met tal van cafés, restaurants en winkels om te verkennen.

Aarzel niet te lang, vol is vol

Middelburg ook een perfecte uitvalsbasis om de rest van de provincie Zeeland te verkennen, met zijn vele prachtige stranden, charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden. Plaatsen in Zeeland die het bezoeken waard zijn, zijn het charmante dorpje Veere, het oude vissersdorpje Zierikzee en badplaats Domburg Al met al is Middelburg een stad die rijk is aan geschiedenis, cultuur en charme en zeker een bezoek waard is. Dus aarzel niet en boek je bed and breakfast Middelburg voordat alles vol is.