Scheveningen

Toont alle 47 resultaten

WAAROM EEN BED AND BREAKFAST SCHEVENINGEN?

Scheveningen vroeger een aparte vissersplaats, nu maakt het deel uit van Den Haag. Scheveningen is, met zijn kilometers lange stranden, de populairste badplaats van Nederland. Daarom zeker een prima idee om een bed and breakfast Scheveningen te boeken. Het is een heerlijke locatie voor jong en oud gedurende het hele jaar. Je kan er heerlijk zonnen, surfen, lekker eten, met uw kinderen naar Sea Life en vele evenementen bezoeken zoals het bekende Vlaggetjesdag!

WAT TE DOEN IN SCHEVNINGEN?

Zegt u Scheveningen, dan zegt u vis! Met een zeehaven en een boulevard vol strandpaviljoens en gezellige restaurants kunt u overal terecht voor een heerlijk visgerecht uit de zee, verser kunnen we het niet maken. Het haringseizoen start elk jaar begin juni met de traditionele veiling van het eerste vaatje Nieuwe Haring. Vanaf dan is de Nieuwe Haring overal te koop en worden op tal van plaatsen haringfeestjes georganiseerd, zoals het bekende Vlaggetjesdag in Scheveningen.

Je kan natuurlijk het luxueuze 5-sterren Grand Hotel Amrâth Kurhaus boeken aan de kust van Scheveningen boeken of een meer down to earth bed and breakfast Scheveningen.

UITGAAN IN SCHEVENINGEN

De Pier van Scheveningen biedt veel vertier en activiteit, bekijk ons artikel hier.
Het uitgaansleven in deze kustplaats is er genoeg.  Wat dacht je van het bekende Crazy Piano’s. Dit is gelijk de meest bekende bar van Scheveningen. Uit heel Nederland komen mensen speciaal naar deze bar aan de boulevard om er te genieten van een heerlijke avond uit. Of iets minder bekend de gezellige kroeg de Party Pub. Je wilt natuurlijk niet op tijd richting huiswaarts dus boek even van te voren je bed and breakfast Scheveningen zodat je na een avondje stappen je welverdiende rust kunt pakken.