Stayokay Dordrecht – De Hollandse Biesbosch

43,00 prijs in laagseizoen

Artikelnummer: 16728 Categorieën: , ,

Het Hostel Stayokay is een betaalbare accommodatie aan de rand van het nationaal park De Hollandse Biesbosch en in de buurt het historische Dordrecht. Het is gelegen in een groene omgeving. Er is gratis WiFi en een ontbijt.

Beschrijving

Het hostel Stayokay is een betaalbare accommodatie aan de rand van het nationaal park De Hollandse Biesbosch en in de buurt van de historische stad Dordrecht. Het ligt in een groene omgeving. Er is gratis WiFi beschikbaar en een ontbijt.

De praktische kamers van Stayokay Dordrecht zijn uitgerust met een eigen badkamer en bieden een eenvoudige, functionele ruimte voor je verblijf. Het Scandinavisch hout dat verwerkt is in het pand van dit hostel geeft het een warme, gezellige sfeer.

Je kunt er genieten van watersporten, natuurlijke schoonheid en stadsuitjes in de buurt. De bar en lounge van het hostel serveren drankjes en een lunchpakket is beschikbaar tegen een toeslag.

Het grote terras aan de achterkant van het hotel kijkt uit op de tuin en de Biesbosch. Wandel over de steiger en maak een heerlijk rustige boottocht over het water. Het historisch centrum van Dordrecht is bereikbaar met de fiets en Rotterdam bevindt zich op 15 minuten met de trein. Je kunt ook bij de accommodatie fietsen huren.