B&B Boven de Beek

85,00 prijs in laagseizoen

Artikelnummer: 1003000 Categorieën: ,

Het is niet meer mogelijk om bij deze B&B te reserveren

Op de brug boven de beek wordt je nieuwsgierigheid al gewekt. Een idyllisch, karakteristiek huisje boven het water, waar je net niet goed naar binnen kunt gluren. Het is een voormalige houtzagerij tussen een oude olie- en een graanmolen.

Beschrijving

Op de brug boven de beek wordt je nieuwsgierigheid al gewekt. Een idyllisch, karakteristiek huisje boven het water, waar je net niet goed naar binnen kunt gluren. Het is een voormalige houtzagerij tussen een oude olie- en een graanmolen (in deze laatste is nu een gezellig vakantiehuis).

De kalmte buiten brengt je tot rust en binnen zal het je aan niets ontbreken. Dit gelijkvloerse huisje is in brocante sfeer voorzien van allerlei moderne gemakken.
Er is een heerlijk twee- én éénpersoonbed, zodat een verblijf voor drie personen ook mogelijk is.
Een compleet ingericht keukentje met, bij wens, gevulde koelkast met lekkernijen voor het ontbijt. De verse broodjes worden bezorgd.
Tevens is er een badkamer met douche, een comfortabele zithoek en met een beetje geluk, zie je vanuit de eettafel aan het raam de ijsvogel op de leuning van de brug.

Vergeet ook niet af en toe te kijken door het slaapkamerraam, hier wil de reiger wel eens boven het water verschijnen. Of zie de eendjes en waterhoentjes zwemmen vanuit jouw eigen kleine privétuintje.

Tot slot is er tv en wifi aanwezig, evenals een zelfgebakken cake en flesje wijn bij aankomst.

Bekijk ook onze website.