B&B Op de Brabantse Wal

125,00 prijs in laagseizoen

Artikelnummer: 1027 Categorieën: , ,

B&B Op de Brabantse Wal ligt in Bergen op Zoom en beschikt over een fitnessruimte. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Ook kunt U bij onze locatie gratis met de auto parkeren en opladen, berging van de fiets is geen probleem.
In de eigen badkamer vindt u een douche, toilet en een haardroger.
Schoonmaakkosten € 25,- per bezoek

Beschrijving

HALSTEREN
Halsteren is een 15.000 inwoners tellend dorpje dat bij de gemeente Bergen op Zoom hoort. De centrale grote markt van Bergen op Zoom, met zijn vele historische panden, is met de fiets binnen 15 minuten te bereiken. Halsteren ligt tegen de grens van Zeeland aan, ingeklemd tussen de grote havensteden Rotterdam en Antwerpen. Beiden het bezoeken waard waarvoor maar een half uur met de auto gereden hoeft te worden. Renesse, Ouddorp en Vlissingen, met hun prachtige stranden, zijn met een uur rijden te bereiken. Breda en Zierikzee beiden een half uur rijden. Binnen 30 minuten zit u in Yerseke de befaamde mosselen en oesters te verorberen.

Vanuit onze B&B beginnen prachtige fietsroutes door de Brabantse bossen of langs de Zeeuwse kust. Alleen al op de Brabantse Wal zijn er 20 fietsroutes die voeren langs Nederlands beste aspergevelden van de streek. Hier worden de beste asperges van Nederland geteeld en deze groeien tot aan onze voortuin. Eventueel kunnen we de aspergevelden bezoeken en een uitleg geven over dit “witte goud”. En vergeet de over heerlijke aardbeien niet die u zo bij de boer kunt kopen tijdens de fietstocht.

Bezoek onze website.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “B&B Op de Brabantse Wal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *