Uw kamer huren in Gouda

Hier kunt u een kamer huren in Gouda. U hoeft niet verder te zoeken want we hebben de beste locaties voor u geselecteerd. Gouda is een prachtige stad om 1 of meerdere dagen te bezoeken en heeft voor elk wat wils. Toeristen komen van heinde en ver om Gouda te bewonderen.

Volgende een enquete onder 4500 Chinezen die vorig jaar Gouda aandeden, behoorde het unieke stadsplein met vrijstaand Stadhuys tot de mooiste plein van Nederland. Niet voor niets is Gouda verkozen tot de beste binnenstad van Nederland.

Wat zeggen Gouwenaars?

Als rasechte Gouwenaar voel ik mij bevoorrecht om in deze stad te wonen en te werken. Ik vind het heerlijk om elke dag door het historische centrum te fietsen op weg naar mijn werk en steeds weer nieuwe dingen te bewonderen en te aanschouwen. (Jim 42 jr)

Als Rotterdamse woon ik al langere tijd in Gouda. Ik vind het een heerlijke stad om te wonen, er is van alles te doen zonder dat je het overzicht kwijt raakt. (Sonja 39 jr.)

Gouda Bruist

Gouda heeft het hele jaar door diverse activiteiten en evenementen te bezichten.

  • Goudse Keramiek dagen
  • Mont martre
  • Goudse hofsteden dagen
  • Houtmansplantsoenconcerten
  • Gouda Kaasmarkt
  • Gouda Beach experience
  • Culifeest
  • Goudse nationale singelloop

Dit is slechts een greep uit de evenementen die elk jaar terugkeren. Hier het complete overzicht evenementen in Gouda 2016.

Kamer met de hoogste waardering

Sneakpreview van kamer huren Gouda

Kamer aan de Gouwe

bed and breakfast gouwe
Bed and breakfast aan de GouweB&B Aan de Gouwe is gevestigd in een klassiek grachtenpand uit 1930 en ligt aan de historische gracht de Gouwe in Gouda.

Betty Blue Bed & Breakfast

bed and breakfast betty blue in gouda
Betty Blue Bed & BreakfastBetty Blue Bed & Breakfast biedt accommodatie met gratis WiFi in het centrum van Gouda.

B&B De Kamer Hiernaast

bed and breakfast gouda kamer
B&B De Kamer Hiernaast B&B De Kamer Hiernaast bevindt zich in Gouda en biedt ruime, rookvrije accommodatie met gratis WiFi. Het centraal station ligt op 1,1 km afstand.

Logement de Keizerskroon

Kamer huren Gouda
Logement de KeizerskroonDeze kleine kamer biedt accommodatie in een Oudhollands huis in het historische centrum van Gouda. Er is gratis WiFi beschikbaar.
Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter