Soms doe je 1 stapje achteruit om er daarna 2 vooruit te zetten, zo ook bij ‘Gouda Culinair’. Viel dit culinaire festival in 2015 vooral op door afwezigheid rondom onzekere sponsoring, dit jaar is het terug en wel van een 3 naar een 4 daags festival!

Het evenement vindt plaats vanaf donderdag 1 tot en met zondag 4 september. Donderdag is de aftrap met een ‘business to business’ dag. Niet alleen de smaakpapillen zullen die dagen geprikkeld worden ook zal er jazz-muziek te beluisteren zijn. Veel 40 plussers zullen hierbij nog terug denken aan de tijden dat Gouda ook nog rijk was aan een fantastisch jazz-festival. Hierbij heeft het bestuur van Gouda Culinair zeker ook gedacht, goede herinneringen mogen worden opgehaald onder het genot van een heerlijke hapjes en drankjes.

De locatie waar Gouda Culinair dit jaar zal plaatsvinden is op het terrein van Koudasfalt. Dit terrein is aangekocht door de gemeente en is bij uitstek geschikt voor de exploitatie van dit soort evenementen.
Indien dan ook het onlangs aangekocht Goudseveer pontje heen en weer kan aan over de IJssel, dan zijn alle ingrediënten voor een smaakvol evenement aanwezig.

Ik wil naar Gouda

Boek hier uw verblijf

Gouda heeft vele mogelijkheden voor een verblijf. U heeft een keuze uit hotels, bed and breakfast of hostels.

Reageren?

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter