De Kastanjehoeve Holsloot

95,00 prijs in laagseizoen

Artikelnummer: 1021 Categorieën: , ,

Een Saksische boerderij van bijna 200 jaar oud. In deze historische boerenhoeve vind je onze B&B met 2 comfortabele kamers en Theeschenkerij. De Kastanjehoeve is een sfeervolle plek waar je kunt genieten van rust en ruimte!!

Beschrijving

Een Saksische boerderij van bijna 200 jaar oud. Een grote kastanjeboom die er al zo lang staat dat niemand precies meer weet hoe lang. Een boerschap rond een verstilde Brink met grote oude bomen. Hier vind je onze B&B en theeschenkerij.
2 comfortabele ruime B&B kamers in het voorhuis, met elk een eigen badkamer. Heerlijk genieten van een prachtige sfeervolle kamer met een goed bed en ’s morgens kun je aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt in de gezellige theeschenkerij. Wil je er ’s avonds niet meer op uit? Op meerdere dagen in de week is een arrangement mogelijk met een avondmaaltijd of op andere dagen kun je deelnemen aan de tables d’hôtes.
Den Hool ligt tussen de steden Emmen, met Wildlands Adventure Zoo, en Coevorden en is gelegen aan het Pieterpad. Halen en brengen Sleen/ Coevorden kan! Op 4 km afstand ligt Dalen. Zowel in Dalen als in de dorpen en steden in de buurt vind je voldoende eetgelegenheden. De Kastanjehoeve is een sfeervolle plek waar je kunt genieten van rust en ruimte.

Bezoek onze website.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Kastanjehoeve Holsloot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

"*" geeft vereiste velden aan

1Periode
2Uw gegevens

Reserveringsaanvraag

De eigenaar moet de reservering nog bevestigen.
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ