Het is altijd beter om anderen een goed woordje voor je te laten doen ipv dat je het zelf doet. Het betrouwbaarheid gehalte neemt dan exponentieel toe. Iedereen leest van tevoren de beoordelingen van bezoekers over een accommodatie. Daarom zijn wel blij met websites zoals Zoover. Dit hebben ze kracht bij gezet met hun jaarlijkse Zoover Awards. Met het afsluiten van het  jaar 2018 kunnen de nieuwe beste B&B accomodaties bekend worden gemaakt.

De winnaars van de felbegeerde Zoover awards 2018 zijn afgelopen 10 januari 2018 bekend gemaakt. Het jaarlijks evenement speelde zich af in de Jaarbeurs in Utrecht. Het mooie van deze prijs is dat er geen jury aan te pas komt, alleen de websitebezoekers dmv hun reviews op Zoover laten hun stem horen. Er werden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën. In totaal hebben meer dan 25.000 accommodatiehouders in acht verschillende accommodatietypen meegedaan.

Zoover Award Platinum voor beste regionale accommodatie

In alle provincies én de Waddeneilanden hebben de best scorende accommodaties een Zoover Award Platinum ontvangen. Met het hoogste beoordelingscijfer van alle accommodaties is De Koog aan Zee op Texel de grote winnaar van de avond. We lezen dan ook alleen maar lovende reviews en vakantieganger Monika schrijft:

We komen al vanaf het begin bij deze b&b en hun sterke kracht is dat het vanaf het begin ook top is. Constante kwaliteit en steeds weer iets extra’s. Ook goed luisteren naar de gast en daarop inspringen.

De Koog aan Zee is niet de enige Texelse accommodatie die in de prijzen is gevallen. Er zijn namelijk 5 Texelse accommodaties die een Zoover Awards verdienen:

De Koog aan Zee in plaatje de Koog, De Moerbei in De Cocksdorp, Hotel Kogerstaete in De Koog, Camping De Robbenjager in De Cocksdorp en boerderijcamping De Hal in Den Burg kregen elk een gouden Zoover Award van de beoordelingswebsite voor vakantie-accommodaties.

Ze scoorden alle vijf gemiddeld meer dan een 9 op basis van de beoordelingen (reviews).
De Koog aan Zee, zoals gezegd, kwam als beste uit de bus met een 9,9 op basis van 28 reviews. De bed- and breakfast werd daarmee tegelijkertijd uitgeroepen tot best beoordeelde accommodatie van de Waddeneilanden.

De Moerbei scoorde een 9,7 op basis van 81 reviews, Kogerstaete een 9,7 op basis van 516 reviews, De Robbenjager een 9,2 op basis van 190 reviews en De Hal een 9,3 op basis van 64 reviews

Uiteraard zijn er vele alternatieve B&B’s bij de Koog op Texel.

De Waddeneilanden en de Nederlandse kustlijn in het algemeen blijven in trek bij de vakantiegangers. Hier de top 8 aantrekkelijke bed and breakfast aan zee locaties.

 

Reageren?

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter