Hij zei het al een paar maanden voor de verkiezingen bij het programma Op1, in oktober 2020. Onlangs bevestigde Henk Krol bij de Veronica Inside Ochtendshow over zijn eerder aangekondigde carrièreswitch. Hij zou volgens de laatste peilingen niet genoeg stemmen krijgen om terug te keren in de Tweede Kamer. Volgens eigen zeggen was hij geen politicus maar een volksvertegenwoordiger dus als het volk niet meer wil dat hij een groep vertegenwoordigt dan gaat hij totaal iets anders doen. Een bed and breakfast ergens in het zuiden, kondigt hij aan!

Bekijk hier het interview

Update april 2021

Henk Krol heeft de daad bij het woord gevoegd en is samen met zijn partner Aldo Koning, de gelukkige eigenaar, van een prachtige bed and breakfast. Niet een alledaagse B&B maaar je kunt het eerder een design hotel noemen. Deze accommodatie bevindt zicht in de bossen tussen Best en Son op slechts enkele kilometers van Eindhoven.

Update november 2022

Henk Krol begint B&B in Spanje; ‘Niets doen past niet bij me’
Henk Krol heeft zin in zijn nieuwe avontuur. In mei 2022 is hij gestart met een nieuwe bed & breakfast in zuid-Spanje

Het goede Spaanse leven is aantrekkelijk, bovendien wil hij na een eerder avontuur met een B&B in Best opnieuw zo’n overnachtingsplek openen. “Ik vond het contact met de gasten zo ontzettend leuk. Het is hard werken, je bent 24 uur per dag bezig, maar ik mis het wel. Ik open geen nieuwe B&B om centen te vangen. Ik ben gepensioneerd. Maar als ik niets ga doen, kun je net zo goed een kist bestellen. Dan is het voorbij. Ik wil bezig blijven.”

Meer B&B accommodaties in Best

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter