Maak je klaar voor de ultieme dosis romantiek en humor, rechtstreeks vanuit je favoriete tv-programma B&B Vol Liefde naar het grote scherm! Bereid je voor op Bed & Breakfast, dé Nederlandse romcom die je niet wilt missen!

In deze betoverende film stralen Sanne Langelaar, Mingus Dagelet en Oscar Aerts als de hoofdrolspelers. Maar dat is nog niet alles – twee bekende gezichten uit het echte B&B Vol Liefde-avontuur, Olof en Anne, maken ook hun opwachting! Ze hebben een speciale bijrol bemachtigd en verblijven in de onweerstaanbare B&B-setting die je kent en liefhebt!

Waar gaat het verhaal over?

Het verhaal draait om Sarah, gespeeld door de fantastische Sanne Langelaar. Ze is een carrièrevrouw pur sang, maar haar professionele leven is een warboel. Iedereen lijkt bang voor haar te zijn, behalve de directie, die haar gewoon uitbuit.

Wanneer Sarah per ongeluk haar baan opgeeft, belandt ze in een neerwaartse spiraal en weet ze niet wat ze met haar leven aan moet. Uiteindelijk besluit ze om een tijdje de B&B van haar tante over te nemen, ook al staat dat niet bovenaan haar verlanglijstje. Van een drukke stad naar het rustige platteland van Groningen – dat is even omschakelen. Gelukkig zijn daar twee knappe mannen die haar leven wat kleur geven. En zo wordt het verblijf in de B&B al snel een avontuur vol verrassingen en romantiek!

Wanneer Bed and Breakfast in de Bios?

Van de geliefde B&B-deelnemers tot een geweldige Nederlandse cast vol talent – deze film heeft alles in huis om een kaskraker te worden! Markeer 2 mei 2024 in je agenda, want dan draait deze heerlijke film eindelijk in de bioscoop. Trommel je vrienden op voor een onvergetelijk bioscoopuitje – dit wordt een feestje om te herinneren!

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter