Een nieuw seizoen ‘Bed & Breakfast’ gaat weer beginnen 🙂 en wel vanaf vrijdag 8 april 2022 om 20.30 uur op NPO 1. Omroep MAX zendt alle vele seizoen dit populaire programma uit. Het concept waarin drie stellen allemaal één nacht bij elkaars B&B logeren en hun best doen om zo neutraal en integer als mogelijk de concurrentie te beoordelen, blijft de kijker boeien.

Tijdens het bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. De kritische B&B houders vinden natuurlijk altijd wel iets wat niet deugt of beter kan. Een bed wat piept, een spiegel die niet goed hangt. Het woordje ’te’ doet het ook erg goed: het is ’te stil’ of  ’te rumoerig’, ’teveel croissant’ of ’te weinig koffie’.

Naast de kritische noot is er ook aandacht voor vrije tijd zodat cultuur en natuur in de omgeving aan bod komt. Bijzondere plekjes in ons mooie Nederland worden zo in the picture gezet. Menig kijker zal na het zien van het programma ‘Bed & Breakfast’ zin hebben om er lekker op uit te gaan. Op korte termijn zal er een reservering ergens in Nederland worden geboekt en gelijk hebben ze.

Dit keer Noord-Brabant en Zuid-Holland

De drie b&b-eigenaren logeren deze uitzending in Noord-Brabant en Zuid-Holland. De deelnemers bezoeken de b&b van Reinie en Jos in Noord-Brabant. Zij zijn naast hun bed & breakfast ook heel trots op al hun dieren. Vervolgens reizen de b&b-eigenaren door naar Sylvia en Willar in Zuid-Holland. Ook hier een dierenthema: koeien. Tot slot is de B&B in Scheveningen, van Roelof en Theo aan de Zuid-Hollandse kust aan de beurt. Zij hebben een uniek pand midden tussen de jaren 80-hoogbouw.

Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld?

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter