Wat een geweldig nieuws was dat. Ten eerste natuurlijk omdat ‘onze’ Duncan na 40 jaar het Eurovisie Songfestival won en daarmee Nederland weer op de kaart zetten, Pays Bas doezen point, maar zeker ook dat daarna gekozen is voor de locatie Ahoy in Rotterdam om het Eurovisie Songfestival in 2020 te organiseren. De keuze voor Ahoy is begrijpelijk want het is een van de meest veelzijdige evenementenlocaties van Nederland.

Markeer Maand Mei

Zet een cirkel om de maand mei in 2020 want in deze maand gaat het spektakel van start. Alle grote tv-shows van het Eurovisie Songfestival vinden plaats in Ahoy. Naast de twee halve finales op 12 en 14 mei en de afsluitende grote finale op 16 mei, vinden ook diverse repetitieshows plaats waarbij fans aanwezig kunnen zijn. De Ahoy Arena biedt plaats aan maar liefst 16.000 muziekliefhebbers. Naast de vele bezoekers trekt het evenement ook vele (inter)nationale journalisten, achter de schermen lopen 4.500 medewerkers rond. Je bent niet alleen als je er fysiek niet bij kunt zijn, er kijken zo’n 200 miljoen mensen wereldwijd (de finale had vorig jaar in Nederland 4,4 miljoen kijkers).

Kortom, laat deze kans niet aan je voorbij glippen en boek snel een bed and breakfast in Rotterdam.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is een populaire evenementenlocatie. Ze beschikt over een indoor arena, zes beurs- en evenementenhallen en een congrescentrum. Deze combinatie van verschillende functies onder één dak is uniek en daarom is Ahoy een van de meest veelzijdige evenementenlocaties van Nederland.

Dichtstbijzijnde bed and breakfast accomodaties

Reageren?

Neem contact op

U kunt ons een mail sturen zodat we z.s.m. contact met u opnemen.

Type uw zoekwoord en geef Enter